Efter en tids letande efter nya kontorslokaler som kan stödja ett växande Envida AB fastnade vi alla för EC Södertull på Södra Vallgatan 5. Förutom ändamålsenliga kontorslokaler som är smakfullt inredda är de placerade på ett utmärkt centralt läge.

EC Södertull är ett dynamiskt kluster av 30 företag i ett kontorshotell med konferensavdelning. På bottenplanet blir det förutom reception också kafé, en mackeria. På våning två konferenslokaler och mötesrum och våning tre till fem kontorsrum som blandas med 10 fasta och ”ett antal” flexibla arbetsplatser. Och pricken över i:et är även den underbara takterrass alla i huset har tillgång till. Envida AB sitter på våning fyra med utsikt över både kanal och terrass.

Kom upp och ta en fika med oss på Envida AB och kolla in Malmös coolaste samlingsplats. Som en extra twist har Milo som sköter caféet lovat att utbilda vår konsult Nicklas till fullfjädrad Barista.

Ny adress:

Södra Vallgatan 5

211 40 Malmö

Följ länken till vår sida Om oss och se vart vi befinner oss på kartan.